Wat is uw ervaring met R-schilders?

Nathan Kotek

Schilderwerk

Plaats: Amsterdam

Heb nu voor de derde keer een schilderopdracht aan Renad en zijn mannen gegeven. De afgelopen maanden is Renad bezig geweest voor ons nieuwe gerenoveerde huis. Hij heeft het huis op 3 verdiepingen gestuct, geschilderd en timmerwerkzaamheden verricht. Het is altijd weer fijn samenwerken met Renad en zijn mensen. Ze leveren stuk voor stuk vakwerk. De sfeer is goed en de mannen werken vanuit het perspectief van de klant als een grote familie. De arbeidsmoraal is hoog en de mannen hebben focus op het werk. Afspraken zijn helder, en Renad houdt zich aan zijn woord. Als er issues zijn, zoals in iedere verbouwing, dan kom je er snel uit met Renad. Renad zoekt de weg van de redelijkheid. Kortom, Renad en zijn mannen zijn een echte aanrader voor iedereen met een grote of een kleine schilder/ verbouwing opdracht. Je gunt hem het werk en het loopt ook nog een keer op rolletjes. En het belangrijkste: het resultaat is gewoon absolute top, zoals je dat nog maar weinig tegenkomt. Vakmensen, niet te lang over nadenken!!!

 

Jos Pelser

Buitenschilderwerk + herstelwerk

Plaats: Purmerend

Ik ben bijzonder tevreden over het werk van Renad en zijn medewerkers. Ze werken heel netjes, doen als dat nodig is net dat stapje extra en houden zich aan gemaakte afspraken (ook qua prijs). Ook denkt Renad graag mee over het werk, zonder zijn mening op te dringen. Ook konden ze snel beginnen.

Ik zou ze zeker weer vragen voor een volgende klus!

 

Dkiskin

Schilderwerk

Plaats: Diemen

Wij hebben Renad en zijn team voor het buitenschilderwerk van ons huis gevraagd. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De afspraken die wij gemaakt hebben, waren tevens keurig nagekomen. Ik zou Renad aan iedereen aanbevelen, hoop ook in de toekomst gebruik te kunnen maken van zijn diensten.

 

Timmersverhoeven

Schilderwerk, driedubbel bovenhuis

Plaats: Amsterdam Zuid

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van het werk van Renad en zijn mannen. Alles volgens afspraak, stelt zich flexibel op als je alsnog van gedachte mocht wisselen en communiceert goed. Spreekt uitstekend Nederlands, wat ook prettig werken is. Schilderwerk is prachtig strak geworden. Hij heeft ook een zeer goede timmerman, die nauwgezet werkt en met originele details weet om te gaan. Aanbeveling!

 

Jeroen, Merel en Daniël

Renoveren van o.a. plafond & koof

Plaats: Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Renad en zijn mensen.

– Is zeer flexibel in het maken van afspraken en aanpassingen.
– Denkt mee over de aanpak en materiaalkeuze.
– Houdt zich aan de overeengekomen offerte.
– Komt op tijd en houdt zich aan gemaakte afspraken (e.g. offerte mailen, langskomen).
– Werkt netjes.
– Is vriendelijk, geduldig en spreekt inderdaad prima Nederlands.

Zeker aan te bevelen en in de toekomst zullen wij hem voor andere werkzaamheden zelf ook weer benaderen.

 

Marianne

Ik ben erg tevreden over het werk van Renad en zijn mensen. Ik heb een deur met deurpost laten vervangen door een gesloten muur, incl stucwerk met instuc-lijsten, en schilderwerk. Deze muur moest naadloos aansluiten op de bestaande muur en het ziet er perfect uit.
Ze werken hard, zijn ontzettend vriendelijk, houden zich aan de afspraken, ruimen alles keurig netjes op en aan het einde geen gedoe met de factuur, gewoon volgens afspraak. Voor een volgende klus zou ik ze zeker weer vragen. Dank je wel heren!
Ik heb uitstekende ervaringen met Renad en zijn collega’s.

– altijd stipt op tijd
– prima kwaliteit
– werken netjes en ruimen alles op
– spreekt goed nederlands

Wat is uw ervaring?

Wij zijn erg benieuwd wat u ervaring is met R-schilders.

Een moment geduld aub.