Zoekt u een schilder voor binnen en voor buiten? Wij beschikken over een uitgebreide ervaring met binnenschilderwerk en kunnen u uitstekend van dienst zijn met het buitenschilderwerk. Wilt u de kozijnen opnieuw laten verven, of wilt u binnen de wanden een andere kleur geven? We kunnen deze voor u stucen of direct sauzen, afhankelijk van wat u wenst en hoe de wanden of de kozijnen er op dit moment uit zien. U kiest bij R Schilders voor een ervaren schilder, aan wie u zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk zonder problemen toe kunt vertrouwen.

Schilder voor het binnen- en buitenwerk

Zoekt u naar een schilder voor het binnenschilderwerk, bijvoorbeeld de kozijnen van hout of wellicht de wanden die u graag een andere kleur wilt geven? Maak gebruik van een contrasterende kleur op een van de wanden, of kies voor een lichte kleur om een ruimtelijk effect te creƫren. Wij denken graag met u mee, om tot een perfect resultaat te komen. Gaat het u juist om het buitenschilderwerk, of wilt u de kozijnen aan de buitenkant ook meteen mee laten nemen? Wij zorgen voor het behoud van de kwaliteit van uw kozijnen, waardoor we als schilder van grote toegevoegde waarde zijn voor het onderhoud van uw woning.

Kozijnen en de wanden schilderen

Zoekt u naar een schilder die zowel de kozijnen als de wanden of het plafond goed aan kan pakken? We hebben veel ervaring met zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk, waardoor u in de beide gevallen bij ons aan het juiste adres bent. Gaat het u om het onderhoud van de verschillende kozijnen, of wilt u de wanden laten schilderen? Bent u tevens op zoek naar stucwerk van hoge kwaliteit? We kunnen u als ervaren schilder in Amsterdam met al deze klussen van dienst zijn, zodat u een aanspreekpunt heeft en u kunt rekenen op een prachtig strak resultaat.

Meer informatie?

Wij zijn erg benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.

Stuur daarvoor uw bericht via het contactformulier.

Stuur een bericht