Een nieuwe laag verf geeft uw woning een frisse uitstraling. Maar dan moet de klus natuurlijk wel vakkundig gebeuren. Voor een optimaal resultaat kunt u terecht bij R-Schilders. Bij het binnenschilderwerk gaan wij namelijk aan de slag met machinaal spuitwerk. Door de muren en het plafond te spuiten, krijgen ze een egale, dekkende verflaag. Uw woning ziet er weer perfect uit!

Bespaar tijd met met machinaal spuitwerk

R-Schilders staat voor puur vakmanschap. En wij werken met nieuwste en beste technieken. Dat betekent dat we de verf niet met een roller op de muur aanbrengen, maar dat we de latex spuiten. Hiervoor gebruiken we een speciale spuit waarmee de verf egaal over het oppervlak wordt verdeeld. Omdat wij op deze manier de verf op de wanden spuiten, blijven er geen strepen achter. De muren en het plafond spuiten, neemt ook veel minder tijd in beslag dan het verven met een roller. Met de verfspuit hebben wij immers een veel groter bereik waardoor het mogelijk is om in korte tijd de muren te spuiten. En daar profiteert u van.

Wanden spuiten op elke ondergrond

Laat u uw muren spuiten bij R-schilders dan bepaalt u natuurlijk zelf de kleur. Wilt u dat wij de wanden en het plafond spuiten in een neutrale witte of crème kleur? Of heeft u liever dat we een wat meer opvallende kleur op de wanden spuiten? Alles is mogelijk. Daarbij zijn wij met machinaal spuitwerk niet beperkt wat betreft het type ondergrond. Of u nu glad pleisterwerk, granol, steen of hout heeft: latex spuiten kan altijd. Met door de muren te spuiten heeft u al in één keer een dekkende laag, zelfs als de ondergrond niet egaal is.

Bent u benieuwd naar de techniek van het latex spuiten? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van R-schilders.

Meer informatie?

Wij zijn erg benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.

Stuur daarvoor uw bericht via het contactformulier.

Stuur een bericht