Zoekt u naar een stucadoor met een uitgebreide ervaring, die efficiƫnt werkt tegen een scherpe prijs? We hanteren lage tarieven en leveren daardoor uitstekend werk. Bovendien zorgen we op basis van onze ervaring voor een werkwijze die u zo min mogelijk overlast op zal leveren. Wilt u een bestaande woning laten stucen en hier gewoon gebruik van blijven maken? Geen probleem, wij zorgen er als stukadoor voor dat u overal gewoon bij blijft kunnen. Op die manier zoeken we samen naar de beste methode om uw woning te stucen of specifiek stucwerk in Amsterdam aan te brengen.

Ervaren stucadoor in Amsterdam

Zoekt u naar een ervaren stucadoor die bij voorkeur werkt met kwalitatief uitstekende materialen? We zorgen er in Amsterdam en omstreken al jaren voor dat we vakwerk afleveren, waardoor we inmiddels zijn uitgegroeid tot een begrip binnen de sector. R Schilders is uw adres voor stucwerk van hoge kwaliteit, waar u aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. We zijn u graag van dienst als ervaren stucadoor, om daarna ook het schilderwerk voor u uit handen te nemen. We kunnen voor u buiten de kozijnen schilderen, of binnen het plafond of de wanden van een nieuwe laag verf voorzien.

Plafond stucen of wanden stucen

Wilt u het plafond laten stucen, buitenmuur laten stucen of de binnenwanden glad af laten werken zodat het mogelijk is om deze te (laten) sauzen? Of wilt u bijvoorbeeld een badkamer laten stucen? We zorgen voor spiegelglad resultaat, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Benieuwd naar hoe we u als stukadoor van dienst kunnen zijn en waar u qua kosten op dient te rekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze werkwijze, de tarieven en bijvoorbeeld projecten waar we eerder voor het gewenste eindresultaat van onze klanten hebben gezorgd.

Meer informatie?

Wij zijn erg benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.

Stuur daarvoor uw bericht via het contactformulier.

Stuur een bericht